Известие

Collapse
No announcement yet.

Заслужава ли да заменя 164-ката за 145-ца?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заслужава ли да заменя 164-ката за 145-ца?

Освен че комфорта е на по-ниско ниво и поддръжката е по скъпа с какво друго бих се минал ако сменя със 145.
    Примерно една 145 (червена )2.0ТС 16В повече ли ще ме възбужда по сфетофарите от моята 2.0ТС.Има ли 145-ци с климатроник че не съм запознат!Бих я сменил заради много впечатляващия външен дизайн и евентуално по "якият" мотор за който чакам мнението ви! Поздрави!!!
    Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
    Fiat Ulysse 2.1 TDI
    Fiat Punto 1.6 16V HSD

Като ти гледам колите от подписа...... НАПРАВИ ГО!
    Всички 2.0 ТС са с климатик минимум..... само една турбо вече няма

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Какво имаш в предвид с колите от подписа ми?
      Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
      Fiat Ulysse 2.1 TDI
      Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

ми една нафтова печка, едно куцо пиле и една голяяяяяяма кола без лоши чуства
        НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Абе много е дървена от вътре и тясна да му се не види.Нали свикнах вече на голееееми коли и сега ми е трудно да се върна назад във времето!Единственото което много ме блазни е 2.0ТС 16В.Говорете ми в цифри моля!

П.П Продължавам да се обеждавам че в тоя форум сте най-пристрастни от трите форума за италиански автомобили!(без лоши чувства).Даже имам съмнение че ако тръгне вътрешен спор във форума всеки ще почне да защитава това което има или е имал.
          Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
          Fiat Ulysse 2.1 TDI
          Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

и това е възможно
            въпреки, че аз доста харесвам точно 164 и не съм сигурен, че бих се хванал на една такава замяна. В крайна сметка не са особено скъпи 164-ките в момента и не могат да се вземат много пари за тях. Що не вземеш просто да прибавиш към колекцията и една 145-ца?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Pinky e абсолютно прав.Добави си още една кола в гаража.Или другото ми предложение е да разкараш Фиата или Ланчата и да си вземеш и 145.Така ще се радваш и на комфортната 164-ка,и на бързата(и не чак толкова тясна) 145-ца.
              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Re: Заслужава ли да заменя 164-ката за 145-ца?

Първоначално публикувано от Above&Beyond
                Освен че комфорта е на по-ниско ниво и поддръжката е по скъпа с какво друго бих се минал ако сменя със 145.
                Примерно една 145 (червена )2.0ТС 16В повече ли ще ме възбужда по сфетофарите от моята 2.0ТС.Има ли 145-ци с климатроник че не съм запознат!Бих я сменил заради много впечатляващия външен дизайн и евентуално по "якият" мотор за който чакам мнението ви! Поздрави!!!
                ако си я закъсал с парите е оправдано

Comment

Проблема е че Фиата и Ланчията не са моя собственост!А и дори да бяха ниикога не бих заменил Фиата за подобна Алфа,дори и 164!,защото нямат сравнение в комфорта!Това е колата за дълги пътешествия и тя е незаменима за сега!Въпроса е дали да заменя 164 за 145,понеже така или иначе съм пуснал да се продава 164-ката.Първоначално исках да взема Ланчия Капа,но на последък се замислям и за 145-ца!Но първо ще трябва да продам Алфата защото нямам излишни пари за още една кола!Но с този никакъв интерес незнам кога ще стане това!Предимно търся още по голям изтребител и по вашите думи разбирам че 145/2.0ТС/16В е точният избор!
                  Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
                  Fiat Ulysse 2.1 TDI
                  Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

най-много да останеш разочарован от интериора, според мен. Бе де да знам, не те познавам, не ти знам приоритетите. Аз лично си харедвам 145-цата, харесвам си боксера, но трудно бих го препоръчал на някой друг, особено без да го познавам. Най-добре покарай малко едно КуВе и си прецени дали си заслужава.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Абе не знам колко по-голям изтребител е 2.0 Т.С ама е доказано, че на висок разход няма конкуренция .....

Изправен 2.0 Т.С. 8 клапана /164, 155/ е 10-11 градско.

16 клапана почва от 12 и нещо...

Лично за мен това е кон за кокошка, ама ти си знаеш. 145 е по-малка, по-пластмасова, по-скъпа за поддръжка, по-харчеща... единствения и потенциател плюс е че се продава по-лесно. Ама аз коли не продавам и ми е все тая
                      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                      GSM: 0888 520 600

Comment

16 клапана почва от 12 и нещо...
                        Тук си в сериозна грешка бате ако е изправна с леко каране тази кола наистина може да харчи около 11 в града
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мойта даде ми 11л/100 разход при последното засичане.Извънградско с клима - 7,5л/100
                          Да не се заблуждават някои хора
                          Alfa 156 1,6 T.S.'99
                          Omega 2.5 TDS '97
                          Alfa 156 2.0 T.S. '97
                          Alfa 146 2.0 T.S. '97

Comment

Убу, може да съм в грешка, ама освен че имаме 1 с този мотор в офиса, която е 100% изправна /тя си и хачи повече, но и не се кара на много дълги разтояния/ .... виж и коко и дават по каталог... мисля че почваше от 12 и нещо.

Съмнявам се една сток кола да харчи по-малко от оказаното .. еле па в Софийския трафик
                            Единственото което мога да дам в защита на тезата си е поддръжката на следните италиански коли:

Alfa Romeo 164 2.0 T.S. 91g. - Градско 11-13
                            Alfa Romeo 164 Super V6 Turbo 95g. - градско 14.2-16
                            Alfa Romeo 156 SW 1.8 T.S. 2001g. - градско 12-14
                            Alfa Romeo 145 1.6 T.S. 2000g. - вече не е под мое наблудение
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD 2000g. - градско 6.6-6.9
                            Alfa Romeo 33 1.7 IE SW 92g. - брак от 6 месеца
                            Alfa Romeo 155 2.0 T.S. 97g. - градско 13-14
                            Lancia Y10 1.0 89g. - градско 7-8
                            Lancia Kappa 2.4TD 97g. - градско към 10 /от 2 резервоара е наша/
                            FIAT Tempra 1.6 MPI 95g. - градско с клима 11

Единственто изключене прави 145 JTD - 6.6-6.8 градско, но е с преебан дебитомер... не върви много, но трябва и да харчи към 7... затова и не сменяме дебитомера

Който ме познава знае че не правя компромиси с поддръжката и всякакви дебитомери и сонди се взимат САМО рикамба оригинал!
                            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                            GSM: 0888 520 600

Comment

Working...
                            X